Αθλήματα

Sports

Το Κέντρο Θαλασσίων Σπορ Νέων Ρόδων λειτουργεί στην παραλία των Νέων Ρόδων από το 1983. Το 2001 μεταφέρθηκε 5 χιλιόμετρα προς Ουρανούπολη στην παραλία δίπλα στο ξνοδοχείο EaglesPalace, www.eaglespalace.gr, και 1 χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο Akrathos, www.akrathos-hotel.gr, ανεβάζοντας έτσι την ποιότητα στον τομέα της διαμονής στο ύψος που τέτοια ξενοδοχεία μπορούν να προσφέρουν..

Ιστοσανίδα

Στο Κ.Θ.Σ. η εκμάθηση της ιστιοσανίδας είναι μια από τις ειδικότητές μας. Η μακροχρόνια πείρα μας, μας επέτρεψε να αναπτύξουμε μια σειρά από μεθόδους και μέσα για να κάνουμε την εκμάθηση πιο εύκολη και δυνατή για όλους απ’την ηλικία των 8 ετών.

Θαλάσσιο σκι

Με πρωτοποριακές μεθόδους,όπως η χρήση της μπάρας,ειδικών πεδίλων για αρχάριους και έμπειρους εκπαιδευτές, που δεν αφήνουν περιθώρια αποτυχίας

Θαλάσσια παιχνίδια

Γι αυτούς που τους αρέσουν τα παιχνίδια χωρίς κούραση, υπάρχουν πολλές επιλογές

Επιπλέον στην νέα τοποθεσία οι συνθήκες νερού είναι πολύ καλύτερες δεδομένου ότι το μέρος είναι νότιο και με το νησάκι της Αμμουλιανής στα 5 λεπτά με το σκάφος, που προσφέρει τους απάνεμους κολπίσκους του, σε περίπτωση που φυσά νότιος άνεμος.

Ιστιοπλοϊα

Για τους φιλους της ιστιοπλοϊας υπάρχει ένα σκάφος soling (για 3 έως 8 άτομα)

Ενοικιάσεις Σκαφών

Γίνετε για λίγο καπετάνιος, νοικιάζοντας ένα σκάφος ( δεν απαιτείται δίπλωμα ταχυπλόου σκάφους αν η μηχανή είναι μέχρι 30 ίππων)

Σχολή οδηγών ταχυπλόων σκαφών

Στο κέντρο θαλασσίων σπορ λειτουργεί επίσης σχολή εκπαίδευσης υποψηφίων χειριστών ταχυπλόων σκαφών.

WaterSports-Centre Νέα Ρόδα Χαλκιδική


Σχετικά με εμάς


To Κέντρο Θαλασίων Σπόρ είναι μιά σχολή αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραματεία Αθλητισμού, όπου έμπειροι διπλωματούχοι εκπαιδευτές της Γ.Γ.Α http://www.gga.gov.gr της D.W.W.V. http://www.dwwv.de και της WWS-WWC http://www.wws-wwc.de σας περιμένουν να σας μυήσουν στα παρακάτω σπόρ.

• Θαλάσσιο σκι

• Wakeboarding

• Barefooting

• Ιστιοσανίδα

• Ιστιοπλοΐα

• Stand Up Paddling

 
 

Τιμοκατάλογος 2018 τιμές σε ευρώ